Εντυπώσεις

Τα σχόλια που ακολουθούν είναι οι εντυπώσεις συμμετεχόντων στα σεμινάρια. Έχουν συμπεριληφθεί όλα όσα βρίσκονται στα χέρια μας, με εξαίρεση όσα αναφέρονταν σε προσωπικά δεδομένα, όσα ήταν δυσανάγνωστα, και όσα περιείχαν πληροφορίες για το θέμα του σεμιναρίου και όχι για την αίσθηση που αποκόμισαν, άρα δε θα είχαν ενδιαφέρον για άλλους αναγνώστες πλην ημών. Για αυτονόητους λόγους δημοσιεύονται ανώνυμα. Σας ευχαριστούμε όλους για την πηγαία έκφραση της εμπειρίας σας.

εντυπώσεις

Σοκαρισμένη, εκστασιασμένη, αλλά και ανακουφισμένη βγαίνω από την αναπαράσταση. Τόσα αντιφατικά συναισθήματα. Πράγματα που δε μπορούσα να τα διανοηθώ για τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Χίλιες δύο σκέψεις βασανίζουν τον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό. Φόβοι, αγωνίες, ενοχές, πού έχω κάνει λάθος. Με τι μαγικό τρόπο ξεδιπλώθηκε μπροστά μου όλο το πρόβλημα. Όλο αυτό που τάραξε τις ισορροπίες μας. Πήρα τόση βοήθεια! Μια γλυκιά αίσθηση ανακούφισης διαπερνά το στομάχι μου. Ευχαριστώ τη Γεωργία, τον Παύλο και όλα τα παιδιά της ομάδας γι αυτό το λυτρωτικό ταξίδι.

Ευχαριστώ για την αφθονία σε όλα τα επίπεδα.

Ένα ακόμη σεμινάριο μέσα στην αφθονία συναισθημάτων, χαράς, γέλιου, φίλων κάποιες φορές και λύπης, ένα σεμινάριο με αφθονία ζωής. Ένοιωσα ότι βρίσκομαι στο κανάλι της αφθονίας της δικής μου ζωής. Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ που συμβάλλετε σε αυτήν Γεωργία και Παύλο. Αρχίζω και ζεσταίνομαι.

Ευχαριστώ. Ανέκαθεν ήμουν τόσο πλούσια! Σήμερα έγινα πάμπλουτη! Σας ευχαριστώ όλους και πιο πολύ εσάς τους δύο. Τα ξαναλέμε από κοντά σύντομα.

Ευχαριστώ για τη φροντίδα.

Απλόχερη αφθονία σε όλα τα επίπεδα.

Σας ευχαριστώ που με στηρίζετε στο νέο δρόμο της ζωής και με αφθονία!!!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπειρία αφθονίας συναισθημάτων, σχέσεων και εμπειριών.

Πολύ χρήσιμη εμπειρία. Η αφθονία κατάλαβα ότι ταυτίζεται με τη χαρά της ζωής. Άρα ένα θέμα που δεν τελειώνει ποτέ.

Είναι όπως μπαίνει η άνοιξη.

Γεωργία και Παύλο, σας ευχαριστώ πολύ για άλλη μία φορά που με το μαγικό ραβδάκι σας πήρατε από πάνω μου ένα βαρίδι πολλών χρόνων φόβου, πόνου και στέρησης… Να έχετε υγεία και δύναμη να μας βοηθάτε και να χαίρεστε τη ζωή σας.

Είναι η πρώτη μου επαφή με κάτι τέτοιο. Το βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Διαφορετικό… Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό το μοναδικό διήμερο!!!

Νομίζω ότι θα δω την υπόλοιπη ζωή μου με διαφορετικό μάτι. Σας ευχαριστώ πολύ.

Πολύ καλή εμπειρία. Ευχαριστώ.

Για πρώτη φορά τον τελευταίο καιρό νοιώθω σε ισορροπία και με αφορμή το σεμινάριο, η αντίληψη της ισορροπίας έχει μεγάλη βαρύτητα πια. Ευχαριστώ.

Κάτι κινήθηκε μέσα μου, το οποίο μου έδωσε ελπίδα και μου έδειξε το φόβο μου, τον οποίο φοβάμαι λίγο λιγότερο σήμερα. Ελπίζω και αύριο.

Ευχαριστώ πολύ!! Είδα πράγματα!! Πορεία προς τη δημιουργία και τη χαρά!! Καλή συνέχεια!!

Ευχαριστώ πολύ για τη μαγική εμπειρία!

Ευχαριστώ πολύ. Χάρηκα πολύ για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου και φυσικά τα ότι μπόρεσα να βάλω θέμα.

Στο κολύμπι της ζωής περνάνε ψάρια, χταπόδι, θαλάσσιες χελώνες, τυφώνες, τσουνάμι, βροχούλα και νεροποντές. Άλλοτε βρεχόμαστε, άλλοτε μουλιάζουμε. Ενίοτε μας αρέσει, μας μαγεύει ή και μας τρομάζει. Κολυμπάμε όμως. Και όσο κολυμπάμε πόσο μας αξίζει μια παύση, μια λαχανιασμένη απλωσιά, μια κουρασμένη χεριά που γράφει διαδρομή. Το ταξίδι άλλοτε γλυκό, άλλοτε αλμυρό … συνεχίζεται. Συγκλονισμένη. Σας ευχαριστώ!

Μαγικό! Αυτό που είπα και την πρώτη φορά που συμμετείχα. Συντελείται ένα θαύμα κάθε φορά, μια αναγέννηση. Σας ευχαριστώ και τους δυο από καρδιάς.

Εξαιρετική και πρωτόγνωρη εμπειρία, που μ έκανε σοφότερο και με βοήθησε πού στο θέμα που έθεσα.

Ένωση, αγάπη. Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την προσφορά της γνώσης.

Όπως πάντα φεύγω πλουσιότερος και πληρέστερος. Ευχαριστώ πολύ. Ήταν χρήσιμο, όμορφο, αναζωογονητικό να συνδεθώ ξανά με τη μέθοδο και τον τρόπο σας… τον κρατώ ως κάτι γλυκό, δυνατό, εξισορροπητικό!!! Καλή μας αντάμωση!

Το περίμενα πώς και πώς αυτό το διήμερο. Αρκετές οι ζυμώσεις σε αναμονή … και αυτό έφερε την ιδιαιτερότητα ότι (με εξαίρεση 2-3 συστημικές αναπαραστάσεις) η κάθε αναπαράσταση μού έδωσε ένα λεπτοφυές ή ένα πιο δυνατό μήνυμα για όσα προχωρούν αυτή την περίοδο στη ζωή μου. Αποκοπές, παραιτήσεις από άχρηστους πλέον ρόλους και πεποιθήσεις, αποδοχή, νέες αισθήσεις και οπτικές, έφεραν το νέο σημείο ισορροπίας για αλλαγή πλεύσης. Ευχαριστώ για άλλη μία φορά που μου κρατάτε το φως και το χέρι σε αυτό το μονοπάτι.

Ευχαριστούμε για το γέλιο και τις όμορφες στιγμές!

Για εμένα, η πρώτη μου γνωριμία μαζί σας και με τη δουλειά σας ήταν εξαιρετική! Ένοιωσα έντονα συναισθήματα. Κάποιες φορές συγκλονίστηκα. Ελπίζω – γιατί το θέλω – να έρθουμε σε επαφή πάλι από φθινόπωρο. Καλή συνέχεια.

Χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να διασκεδάσω το μικρό μου παιδί μετά από πολλά χρόνια.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη διήμερη «ξενάγηση» στην εμπειρία αυτής της συστημικής θεραπείας. Ανακαλύπτω, μαθαίνω, και θυμάμαι τις πηγές των συναισθημάτων και των ταλέντων μου, αλλά και των συνανθρώπων γύρω μου. Καλή συνέχεια!

Όπως πάντα το σεμινάριο ήταν υπέροχο!

Εξαιρετική εμπειρία. Πήρα απαντήσεις που έχω ανάγκη τη δεδομένη στιγμή. Καλή συνέχεια…

Άλλο ένα υπέροχο διήμερο, όπως πάντα. Υπέροχος και ο διαλογισμός!

Το θέμα ήταν καταπληκτικό! Η ενέργεια της ομάδας επίσης. Βρήκα κομμάτια του εαυτού μου και τη δύναμη να τα αντιμετωπίσω – θεραπεύσω – κανακέψω. Ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια στο άνοιγμα της ψυχής-ζωής μου… ευχαριστώ για την ανταλλαγή, τη σοβαρότητα, το συναίσθημα, την αγάπη σας.

Ευχαριστούμε πολύ για τη γνώση και την εμπειρία.

Σας ευχαριστώ για την εμπειρία. Ήταν προνόμιο και χαρά να γνωρίσω τόσους ανθρώπους και να δω τον εαυτό μου μέσα από αυτούς. Φεύγω, αλλά νοιώθω γεμάτη με ένα κομμάτι από όλους αυτούς. Καλή συνέχεια.

Ένοιωσα πολύ θετικά και δημιουργικά.

«Να ναι εντάξει τα στραβά και τα παράλογα…» ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά για ό,τι βοήθεια, χαρά και ηρεμία πήρα. Είσαστε υπέροχοι!

Το ιδιαίτερο σε αυτό το διήμερο για μένα είναι ότι βίωσα πολύ βαθιά θεραπεία ως θεατής στις αναπαραστάσεις και όχι μόνο ως συμμετέχων εκείνη τη στιγμή. Έκανα την αυτοκριτική μου χωρίς κατηγορώ, συγχώρεσα, ένοιωσα ευγνωμοσύνη, αγάπησα τον εαυτό μου και τον άλλον πιο πολύ. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά!

Φεύγω για ακόμη μια φορά πιο γεμάτη και πιο πλούσια. Ευχαριστώ.

Μια ζεστή αγκαλιά. Σας ευχαριστώ.

Βοηθητικό για να λυθεί/κοπεί το νήμα που με συνέδεε με μια κατάσταση του παρελθόντος και να καλωσορίσω επόμενες εμπειρίες μέσω σχέσεων. Να αγαπήσω τον εαυτό μου. Να μπω σε συντροφική σχέση. Ευχαριστώ.

Μετά από αυτό το σεμινάριο νοιώθω ευγνώμων, σεβασμό, ελαφρότητα. Ανασαίνω και κοιτάω πιο αισιόδοξα τη ζωή, χωρίς να φοβάμαι και να πιστεύω στις δικές μου δυνάμεις και ότι όλα είναι εφικτά, όμορφα και εύκολα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Νοιώθω μεγάλη ανακούφιση και ευγνωμοσύνη για μένα και γι αυτό σας ευχαριστώ πολύ.

Κάθε σεμινάριο μία διαφορετική εμπειρία και ένα ξεχωριστό μάθημα. Στο μάθημα «σχέσεις» θα χρειαστούμε πολλά ταξίδια ακόμη. Ευχαριστώ για όλα.

Είμαι ευγνώμων για αυτά που ζω μαζί σας. Ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστώ πολύ. Πήρα αρκετό υλικό για τις διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως τις συντροφικές (ανάγκες, επιθυμίες, προβολές, όνειρο, αλήθεια).

Άλλο ένα πολύ όμορφο διήμερο.

Άλλο ένα σεμινάριο με συγκινητικές αναπαραστάσεις και αμεσότητα. Η δική μας αναπαράσταση διαφωτιστική και καταπραϋντική. Σας ευχαριστούμε.

Ευχαριστώ από καρδιάς άλλη μια φορά. Πολύ αγάπη.

Τι πήρα; Γλύκα, γνώση, αγάπη και γαλήνη. Σας ευχαριστώ πολύ.

Έζησα μία ονειρεμένη αναπαράσταση κάνοντας τη δυσκολία μπροσούρα ζωής. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Πολύ χρήσιμο σεμινάριο. Το θέμα και η προσέγγιση με άγγιξε πολύ. Ευχαριστώ.

Ειλικρινά ταξίδι. Ευχαριστώ για τους νέους δρόμους που μου ανοίξατε. Μου αρέσει πολύ ο επαγγελματισμός σας και αυτό που βλέπω στο πρόσωπό σας! Εύχομαι και ελπίζω να βοηθηθώ και εγώ από τα τραύματά μου…

Ευχαριστώ πολύ! Η διαδικασία ήταν βοηθητική για να δω πλευρές μου. Καλή συνέχεια!

Εντυπωσιάζομαι ειλικρινά από το υπέροχο έργο σας. Ευχαριστώ.

Τα φυσικά φαινόμενα μπροστά στο ανθρώπινο μυαλό και την ψυχή έπειτα από αυτό το σεμινάριο δε μου προκαλούν πια δέος! Σέβομαι την πλάση ολόκληρη και την ανθρώπινη φύση! Σας ευχαριστώ για την εμπειρία αυτή!

Παύλο και Γεωργία σας ευχαριστώ για αυτό το ευχάριστο και δημιουργικό διάλειμμα.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και υποστήριξή σας.

Ένα πολύ πλούσιο και αυθεντικό διήμερο. Πολύ χάρηκα που ήρθα.

Νομίζω ότι μου έκανε καλό. Ευχαριστώ.

Σούπερ, όπως κάθε φορά!

Θα είμαι και πάλι κοντά σας. Ευχαριστώ για το διήμερο. Ήταν μια πολύτιμη εμπειρία για μένα.

Σεμιναριάρα. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Θέλω να σας/μας ευχαριστήσω για όλα τα καλά που έχουν επέλθει στη ζωή μου, μέσα από τις ατομικές ή συλλογικές προσπάθειες. Σας ευχαριστώ από καρδιάς που χορεύω το χορό της ζωής.

Ευχαριστώ για την εμπειρία.

Αν και πρώτη φορά ήταν μια υπέροχη εμπειρία, που θα επιδιώξω να επαναλάβω.

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την υπέροχη εμπειρία. Φεύγω πιο ήρεμη και πιο σοφή για να αρχίσω να εκφράζω και να ενσωματώνω τον υγιή θυμό στις σχέσεις μου.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Ησυχία, αποδοχή, χαρά. Ευχαριστώ.

Από τις πιο καθαρτικές και βαθιές διεργασίες που έγιναν σε σεμινάριο. Μαγικό! Ευχαριστώ για όλα!

Είμαι ευγνώμων προς όλους, θεραπευτές και συμμετέχοντες για τα δώρα που μου δίνεται η ευκαιρία να εισπράξω από τις συνευρέσεις αυτές. Σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ευχαριστώ για όλα. Μια λέξη με τόσο μεγάλο νόημα.

Αποκάλυψη και λύτρωση.

Ευχαριστώ ξανά! Χρήσιμα όλα, τα λόγια περιττά!

Ευχαριστώ για την εμπειρία!

Συνταρακτική εμπειρία και πάλι. Καινούργιες εμπειρίες ανοίγονται. Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ για όλα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες εμπειρίες που έζησα. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας άλλη μια φορά.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Έβαλε κομμάτια της ζωής μου σε μια τάξη. Ελπίζω μέσα στο χρόνο να τα καταφέρω επιδιώκοντας να συμμετάσχω και επόμενη φορά.

Ευχαριστώ γι’ αυτό το υπέροχο διήμερο. Ήταν για μένα πολύ εποικοδομητικό. Χαρά μου να συμμετέχω και στο επόμενο.

Γεμάτο και ουσιαστικό διήμερο. Έζησα βιώματα ως εκπρόσωπος. Έδωσα αλλά κυρίως πήρα βοήθεια. Καλή δύναμη!

Ευχαριστώ πολύ για όλα! Με πολλή αγάπη.

Super εμπειρία! Νοιώθω ότι έχω ζήσει 20 ζωές!

Γνώση, εκπαίδευση, αγάπη! Ευχαριστώ.

Από καρδιάς ευχαριστώ άλλη μία φορά!

Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία. Είναι τόσο κοντά στις δικές μου προσλαμβάνουσες, όσο δεν ήταν όταν πρωτοήρθα σε επαφή με την ιδέα σας. Το ταξίδι προς την ολοκλήρωση συνεχίζεται. Η συστημική βοηθάει πολύ.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις εμπειρίες που πήρα.

Σας ευχαριστώ για την εμπειρία. Ήταν συγκλονιστική. Για τη βοήθεια ήταν σημαντική.

Ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ για την εμπειρία. Θα την επαναλάβω.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Το μήνυμα που θα κρατήσω είναι: μόνο η αγάπη διώχνει το σκοτάδι και όχι οι κανόνες.

Ευχαριστώ για τη δύναμη.

Ένοιωσα για ακόμη μία φορά τη χαρά, το νόημα της ζωής, τη δύναμή μου και την ευγνωμοσύνη για ό,τι έχω. Σας ευχαριστώ και του δυο σας από την καρδιά μου!!

Φως και νέες εμπειρίες σε/για όλα όσα δε συλλαμβάνει ο νους μα η ψυχή ξέρει πως υπάρχουν. Πέρασα πολύ όμορφα. Είστε πολύ δυναμικό και παραγωγικό δίδυμο. Εμπνέετε γνώση, σιγουριά και αγάπη. Σας ευχαριστώ!

Πολύ θετική εμπειρία και χρήσιμες πληροφορίες για την ασθένεια που προέρχεται από την ψυχή και εκδηλώνεται στο σώμα. Το περίεργο είναι ότι τα σωματικά μου προβλήματα περνούσαν μόνο όταν έκανα εκπροσώπηση.

Να είστε καλά.

Ευχαριστούμε από καρδιάς άλλη μία φορά!

Έχω μείνει εκστατική και με δέος για τη δουλειά που γίνεται με τη συστημική αναπαράσταση. Θέλω το χρόνο μου να αισθανθώ όλο τον πλούτο της δουλειάς που έγινε. Ευχαριστώ τους πάντες για την αγάπη και τη δουλειά που έγινε και τα θεό που με έφερε εδώ.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την εμπειρία που μας χαρίσατε!!!

Είναι η πρώτη φορά που παρακολούθησα συστημική. Είμαι πολύ χαρούμενη που μου επιτράπηκε να γνωρίσω αυτή την εμπειρία. Γνώρισα μέσα από τις αναπαραστάσεις των άλλων πολλά κομμάτια από τη ζωή μου. Θα χαρώ να ξαναβρεθώ στο επόμενο σεμινάριο.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Νοιώθω πολύ τυχερή που σας γνώρισα.

Σας ευχαριστώ για την εμπειρία. Αισθάνομαι υπέροχα που πρόσφερα και νοιώθω πως πήρα επιστροφή στο δεκαπλάσιο.

Σας ευχαριστώ για το δρόμο που μου ανοίγετε. Σας εύχομαι να είστε πάντα καλά και να παίρνετε στη ζωή σας τη αγάπη και τη χαρά που δίνετε.

Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ στο σεμινάριο. Θεωρώ ότι με εκφράζει και θα είμαι παρών και στις υπόλοιπες συναντήσεις. Σας ευχαριστώ πολύ για τα συναισθήματα που ένοιωσα. Να είστε πάντα καλά.

Δε μπορώ να σκεφτώ τι να σας γράψω τώρα … σκέφτομαι και συσκέφτομαι πού θα πάμε μετά! Δε μπορώ να γράψω σοβαρά, αλλά τώρα μου βγαίνει ένα τεράστιο ευχαριστώ για την αλλαγή πορείας και πλεύσης.

Μοναδική εμπειρία, έντονα συναισθήματα θυμού, αγανάκτησης, πόνου, ελευθερίας.
Παιδιά είστε καταπληκτικοί! Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ πολύ! Πρώτη φορά είχα τέτοια εμπειρία. Θα επαναλάβω με ευχαρίστηση.

Ένα ταξίδι στο συναίσθημα! Σας ευχαριστώ πολύ!

Ευχαριστώ για όσα θετικά και πολύτιμα πήρα από αυτό το σεμινάριο. Θεωρώ πολύ σημαντικά και σπάνια όσα κερδίζεις μέσα από τις βιωματικές αναπαραστάσεις. Παρόλα αυτά πολλοί (ανάμεσά τους κι εγώ) ερχόμαστε με πολλές προσδοκίες για να μάθουμε ακούγοντας και ρωτώντας πάνω στη θεματολογία κάθε κύκλου, όπως αυτός. Σε αυτό τον τομέα μείναμε φοβάμαι νηστικοί, όταν μάλιστα ξέρουμε καλά ότι η πιατέλα σας είναι γεμάτη μεζέδες.

Όπως κάθε φορά πολύ ουσιαστική και βοηθητική εμπειρία. Η βοήθεια κρύβεται μερικές φορές και εκεί που δεν την περιμένεις. Σε μια αναπαράσταση που φαίνεται λίγο άσχετη ή σε μια τυχαία συνομιλία στο διάλειμμα. Την πρώτη μέρα, παρόλο που πολλοί είπαν «ναι, να συνεχίσουμε», εγώ κουράστηκα πολύ. Ίσως να κάναμε μία αναπαράσταση λιγότερη. Ευχαριστώ.

«Το πιο μακρύ ταξίδι ξεκινάει με ένα βήμα» λέει ο Λάο Τσε. Αυτό το σαββατοκύριακο έκανα το 2ο βήμα μου στο δρόμο της αυτογνωσίας μου. Ήταν λυτρωτικό. Αγαπώ αυτό το ταξίδι.

Πήρα αγάπη, ενθάρρυνση, στήριξη.

Ευχαριστώ για την εμπειρία και τους δρόμους που ανοίγω μαζί σας.

Όπως πάντα ένα υπέροχο ταξίδι συναισθημάτων και εμπειρίας.

Σας ευχαριστώ όλους.

Ευχαριστώ για ένα ακόμη ταξίδι αλήθειας, αγάπης και φωτός.

Ευχαριστώ πολύ για όλα.

Σας ευγνωμονώ. Το ταξίδι συνεχίστηκε και αυτό το διήμερο πλούσιο σε εμπειρίες. Δάκρυα, επαφή με τον εαυτό μου, τραύματα που γιάνουν, επαφή με ανθρώπους σαν και μένα που ψάχνουν. Σας αγαπώ πολύ. Να είστε πάντα καλά με αγάπη.

Δούλεψα πολύ τα Σάββατο (ψυχικά) και κουράστηκα. Ανακουφίστηκα πολύ την Κυριακή βάζοντας το δικό μου ζήτημα. Ήρθε μια ισορροπία κούρασης-ξεκούρασης που είχε καιρό να έρθει στα σεμινάρια. Αυτό σίγουρα κάτι λέει για μένα, δεν ξέρω αν λέει κάτι σε σας σε σχέση με το φόρτο των σεμιναρίων, εσείς ξέρετε καλύτερα. Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα αυτά τα δώρα.

Η θεωρητική προσέγγιση της πραγματικότητας το διήμερο με βοήθησε και ελπίζω ότι θα τη διορθώσω στην πράξη και στην καθημερινότητα. Η γνώση του εαυτού πιστεύω ότι θα διευκολύνει τη λύση καταστάσεων και την αντιμετώπιση δυσκολιών της ζωής.

Πρώτη φορά σε σεμινάριο του είδους αυτού. Όμορφη πρωτόγνωρη εμπειρία μού άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις και κάμποσες σκέψεις προς διερεύνηση. Ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου γι αυτή την εμπειρία. Να είστε καλά!

Χρειαζόμουν περισσότερη θεωρία για να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου κάποια πράγματα ή σύνδεση των βιωματικών αναπαραστάσεων με θεωρία. Εντυπωσιάστηκα με τις αναπαραστάσεις και πώς μπορεί κανείς να γίνει δέκτης μηνυμάτων για θέματα που αγνοεί. Σας ευχαριστώ.

Έμαθα και είδα και άλλα πράγματα για μένα. Ατέλειωτα μου φαίνονται, όμως έχω την αισιοδοξία να τα φτάσω και ακόμη περισσότερα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Κάθε εργαστήριο είναι και ένα ταξίδι κα ευκαιρία αυτογνωσίας και απελευθέρωσης. Το πλαισιώνετε όπως πάντα με μια πολύ γλυκιά και σταθερή ενέργεια. Σας ευχαριστώ.

Έμαθα πολλά, έγινα ακόμη πιο σοφή… όμορφα!

Το ταξίδι μου αυτό το διήμερο ξεκίνησε με λίγο αμηχανία και απορία, αλλά με ανοιχτή διάθεση να δω τι συμβαίνει και αν και πώς μπορώ να μπω εγώ μέσα σε αυτό. Η πρώτη μέρα ήταν κάπως διερευνητική. Τη δεύτερη μέρα, σήμερα, μπήκα τελείως μέσα σε αυτό. Το να είσαι εκπρόσωπος ήταν πολύ ιδιαίτερη εμπειρία και άλλαξε και τη ματιά μου ως παρατηρητή. Νομίζω ότι σε όλα τα θέματα βρήκα κάτι από μένα που με αφορούσε, αλλά σε 1-2 αυτό ήταν πολύ έντονο. Θέλω να το ξανακάνω.

Η εμπειρία αυτή ήταν ένα πρωτόγνωρο ταξίδι για το δρόμο προς τη λύτρωση και την ευτυχία.
Θα ήθελα περισσότερο σεμινάριο που να αφορά τις σχέσεις και βιωματικά σχετικά με αυτό. Όλα τα άλλα ήταν ΤΕΛΕΙΑ!

Και πάλι πολύ ωραία! Η ομάδα μεγαλώνει και αυτό είναι ευχάριστο και δη από άντρες. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε και να βοηθιόμαστε. Τα σέβη μου.

Η σχέση με τον εαυτό μου, η σχέση με τους άλλους. Άλλα σημεία ηρεμούν και άλλα παίρνουν φωτιά. Πήρα απαντήσεις σε ερωτήματα που είχαν βγει τις τελευταίες μέρες και ένοιωσα τις τελείες σε άλλες διάσπαρτες συνειδητοποιήσεις. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ και συμβάλλετε στην εξέλιξή μου.

Συγκλονιστική εμπειρία. Σας ευχαριστώ πολύ.

Ήταν η δεύτερη φορά σε αυτό το ταξίδι και νομίζω και αρκετά καθοριστική, γιατί πήρα απαντήσεις σε πράγματα που πολλά χρόνια με βασάνιζαν και μου δώσατε τροφή για σκέψη για να λύσω τα θέματα ένα ένα τη φορά. Σας ευχαριστώ. Είστε ένα πολύτιμο δώρο στον ψυχισμό μου.

Πόσο μεγάλο είναι το ταξίδι… Αγωνιώ αν θα προλάβω.

Μοναδική εμπειρία!

Είμαι στο δρόμο για την απελευθέρωση και την πραγματική ζωή και με βοηθήσατε όλοι πάρα πολύ να συνεχίσω και θα συνεχίσω – συνεχίζω!

Γεια σας και πάλι… Έζησα αυτή τη φορά ολόκληρη τη γκάμα των συναισθημάτων μου. Πίσω, μπροστά. Ευχαριστώ για όλα!

Ένα ταξίδι μέσα σε νέα μονοπάτια και σε γνώριμα. Μέσα από τα γνώριμα μονοπάτια, αποστάσεις, άμυνες φτάνω σε νέες διαδρομές. Σας ευχαριστώ.

Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Συγκλονιστικό! Πολύ αισιόδοξη εμπειρία. Εμπειρία ζωής.

Θέλω να σας ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για όλα αυτά που ένοιωσα και αντίκρισα αυτό το διήμερο. Αισθάνομαι να άνοιξε μέσα μου μια μικρή οπή να νοιώσω το συναίσθημα. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και δυνατή. Καλή συνέχεια!

Απίστευτη εμπειρία αγάπης και ανθρώπινης αλληλοβοήθειας. Φεύγω με μια αίσθηση χαλάρωσης της ψυχής και ευχαριστώ πολύ γι αυτό.

Ήταν εξαιρετικά έντονο και διεισδυτικό. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα και επιλέχθηκα μάλιστα να αναπαραστήσω ένα ρόλο. Με εντυπωσίασε η φυσικότητα με την οποία μπήκα στο ρόλο.

Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Δεν ξέρω αν ήταν το ότι είχα καιρό να συμμετέχω σε σεμινάριο, αυτή τη φορά συνειδητοποίησα πόσο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κάνετε τη δουλειά αυτή. Νοιώθω ειλικρινά πολύ ευγνώμων και τυχερή που σας συνάντησα.

Χαίρομαι που είμαι ξανά εδώ σε αυτό το θέμα, γιατί είχα την ευκαιρία να τσεκάρω την εξέλιξή μου. Πολλές ευκαιρίες, νέα μαθήματα, όπως πάντα. Ακούμπησα πιο λεπτές χορδές και λεπτομέρειες, που είναι το κλειδί για τα επόμενα βήματά μου. Σας ευχαριστώ.

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Είναι κάτι ιδιαίτερο να σχετίζεσαι. Ανακινεί πολλά προς επεξεργασία. Παρόλο που είναι μια κουραστική εμπειρία το διήμερο για μένα, κατάφερα να αποκομίσω το μέγιστο δυνατό που χρειαζόμουν. Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία!

Εντυπωσιασμένος όπως και στο πρώτο για τη διαδικασία των αναπαραστάσεων. Πολλά ερωτήματα από τη θεωρία και ανάγκη για περισσότερα παραδείγματα και μικρές ασκήσεις.

Σας ευχαριστώ.

Ένοιωσα να κάνω μια βουτιά στην ψυχή μου. Σκέψεις και συναισθήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, γιατί διαπιστώνω ότι είμαι λίγο αποσυνδεδεμένη αυτή τη στιγμή. Ως εκπρόσωπος πείστηκα ότι το βιωματικό «δουλεύει». Ευχαριστώ.

Προχωράμε μπροστά! Thanks.

Διαφωτιστική εμπειρία για την έναρξη αυτογνωσίας αλλά και αλλαγών.

Αισθάνθηκα ότι συμμετείχα σε ιερές, αξέχαστες εμπειρίες κι έλαβα επιγνώσεις ζωής.

Πολύ ήρεμα δυνατή βοήθεια. Ευχαριστώ πολύ.

Αισθάνθηκα τυχερή που γνώρισα αυτή την ομάδα, ενώ ήρθα με άγχος τη βίωσα χωρίς άγχος. Με περιέργεια και ξάφνιασμα για το πόσο βαθιά μπορεί να είναι κάποια θέματα που έχουμε με τη ζωή μας. Είμαι χαρούμενη που τώρα μπορώ να τα ακουμπήσω … και να βρω μια λύση.

Εμπιστοσύνη σε μια εσωτερική διαδρομή που περνάει μέσα από απόσταση, φόβο, προστασία για να φτάσει στη χαρά, στην αγάπη.

Κάθε φορά και πιο δυνατή εμπειρία!

Ήρθα πιο κοντά σε μένα, αλλά και στους άλλους!

Αν εξαιρέσουμε πώς πέθανα τρεις φορές μέσα σε δύο μέρες, η εμπειρία μου ήταν πολύ ζεστή και στέρεη.

Έγινα έφηβη. Ήταν πανέμορφα!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη συγκλονιστική εμπειρία που έζησα, για τη βοήθεια που μου χαρίσατε απλόχερα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της ζωής μου, που είναι καθοριστική για την εξέλιξή μου στο όμορφο ταξίδι της ζωής μου. Με πολλή αγάπη.

Ακόμη μια … εμπειρία (πολλές δηλαδή).

Σας ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για κάθε φορά που έρχομαι!

Το πόσο ευχαριστιέμαι αυτά τα διήμερα δεν περιγράφεται! Σας ευχαριστώ.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετείχα σε ένα τέτοιο σεμινάριο. Η εμπειρία ήταν εκπληκτική, ειδικά με την αναπαράσταση. Ευχαριστώ πολύ.

Πολύ ενδιαφέρουσα, αξιόλογη, έντονη και δυνατή εμπειρία.

Σας ευχαριστώ που συντροφεύετε και φωτίζετε το δρόμο μου.

Πολύ όμορφη εμπειρία. Νοιώθω πως έμαθα και πόσο πρέπει να δουλέψω.

Για μια ακόμη φορά ήρθε το κατάλληλο θέμα την κατάλληλη στιγμή να ξεκλειδώσει και να γαληνέψει την αναταραχή μέσα μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Εξαιρετική δουλειά, πολύτιμες πληροφορίες, τεράστια βοήθεια. Φεύγω με σιγουριά και γαλήνη ότι βρήκα το σκοπό της ζωής μου. Σας ευχαριστώ πολύ.

Η εμπειρία μου ήταν αβίαστο, απλόχερο δώρο. Ευχαριστώ πολύ.

Ήταν το πιο ξεκουραστούν σεμινάριο για μένα. Ουσιαστικό, βαθύ και βοηθητικό.

Το ταξίδι αυτό ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για μένα. Σας ευχαριστώ και να προσφέρετε πάντα τέτοια ταξίδια.

Παράξενη εμπειρία. Είμαι ήρεμη και περισσότερο αποφασισμένη. Σας ευχαριστώ.

Ταξίδι στις αισθήσεις κοντά στην καρδιά. Αρμονία, συγγένεια, επαφή, ενέργεια, χαρά. Ευχαριστώ.

Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση προς τον ιερό σκοπό, που τον γνώρισα μέσα από τις αναπαραστάσεις των άλλων. Ήταν για μένα πρωτόγνωρο. Ευχαριστώ γι αυτό.

Αποδοχή, πληρότητα. Ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ για αυτή την τόσο ωραία (καίρια και μεστή) εμπειρία. Είχε δίκιο το σύμπαν να τη βιώσω μαζί σας. Συγχαρητήρια για την εργασία σας και τη συνεργασία σας, που με τόση άνεση και φυσικότητα «παντρεύει» την ευγένεια και τη δύναμη των ψυχών σας, υπηρετώντας την αγάπη.

Κάθε φορά και μια άλλη φορά. Κάτι που μοιάζει, θυμίζει ή και όχι. Ευχαριστώ για όλα.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την τεράστια ευκαιρία που δώσατε στη ζωή μου να γνωρίσω τη διαδικασία για δεύτερη φορά. Δεν ξέρω αν μπορώ να βρω λόγια με τα οποία να εκφράσω αυτό που νοιώθω.

Εισέπραξα ηρεμία, υποστήριξη, γνώση. Έχω χαλαρώσει και αισθάνομαι πιο δυνατή. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά και σας εύχομαι καλή δύναμη να χετε. Ούριο άνεμο στα δικά σας ταξίδια.

Ένοιωσα ότι πήρα πολλά δώρα! Αναπάντεχα, απολαυστικά, ανακουφιστικά. Έμαθα πολλά καινούργια πράγματα (χρειάζομαι λίγο χρόνο για να τα επεξεργαστώ), γνώρισα καινούργιους ανθρώπους και ξαναείδα παλιούς γνώριμους (όλοι καταπληκτικοί). Και πιο πολύ εσείς … σας ευχαριστώ και σας θαυμάζω γι αυτό που κάνετε τόσο καλά.

Φεύγω με μια θετικότητα για τη ζωή, πάντα πιο ήρεμη.

Παίρνω ένα πλούτο γνώσεων που θα με βοηθήσουν να βρω τον εαυτό μου. Ευχαριστώ.

Φεύγω πιο ελαφριά, έχοντας πετάξει ένα βάρος, και ξεκάθαρη, στο κέντρο μου.

Πέρασα υπέροχα, όπως κάθε φορά.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα βιώσαμε σήμερα εδώ. Ήταν μια πολύ βαθιά εμπειρία και πιστεύω ότι μου έδωσε τις εμπειρίες που ψάχναμε.

Νοιώθω ενωμένη μαζί σας και με την ομάδα.

Ευχαριστώ. Ευγνωμονώ. Όλα ευ.

Σπουδαία, όπως και για άλλες φορές.

Αισθάνομαι τη σύνδεση με τον εαυτό μου και όλους όλους όλους. Ευχαριστώ.

Ήταν μια έντονη εμπειρία σε πολλαπλά επίπεδα. Χαίρομαι που εμπιστεύτηκα ξανά την πρόθεσή μου και έλαβα απαντήσεις σε θέματα που με απασχολούν. Η πνευματική, ενεργειακή, αρχετυπική ή με όποια ονομασία κι αν περιγράψω την προσέγγιση, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Σας ευχαριστώ βαθιά γι αυτό το διήμερο καθώς και για τη δημιουργική δύναμη που διέπει τα πάντα. Είμαστε συνδεδεμένοι στο κύκλο της ζωής και της εξέλιξης. Ευλογία και αγάπη.

Ευχαριστώ για το ταξίδι στο φως. Σας ευχαριστώ που είστε συνοδοιπόροι μου.

Τι να πρωτογράψω! Πάλι με δυσκολεύετε. Η αίσθηση που έχω τώρα είναι πληρότητα. Ένοιωσα τόσα σήμερα: συγκίνηση, χαρά, ικανοποίηση, ζήλια, αγωνία … Και οι ματιές σας είναι τόσο καθησυχαστικές. Το πόσο σας ευχαριστώ δεν περιγράφεται με λέξεις. Με βαθιά εκτίμηση.

Εντάξει, τι να σχολιάσω … είναι τέλεια. Μου άρεσαν πολύ στο κομμάτι του σεμιναρίου τα βιωματικά μέρη. Σας ευχαριστώ πολύ.

Το διήμερο ήταν για μένα μια πόρτα που επιτέλους άνοιξα για να συναντήσω το εαυτό μου. Ξέρω πως στην πορεία αυτή θα είστε συμπαραστάτες μου και αυτό μου δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και μου τονώνει την αισιοδοξία, που επιτέλους μου χαμογέλασε.

Το να βλέπεις σε εικόνες αυτά που ταλαιπωρούν το μυαλό και την ψυχή σου ανακουφίζει. Το φινάλε της αναπαράστασης είναι σαν προσευχή.

Ευχαριστώ πολύ για την ευγένεια και το σεβασμό στην προσέγγιση των θεμάτων. Εις το επανιδείν.

Το σεμινάριο είναι για μένα πηγή που παίρνω γνώση και βοήθεια.

Η εμπειρία, όπως και την προηγούμενη φορά, είναι συνταρακτική. Φεύγω πιο ήρεμη, πιο πλούσια, πιο γεμάτη.

Παίδες ουάου. Ευχαριστώ για την ποιότητα.

Ευχαριστώ για το ξαλάφρωμα που μου δώσατε. Ήταν όλα μια ζέστη αγκαλιά.

Ένα σαββατοκύριακο που άδειασα από σκέψεις (σταδιακά) και γέμισα από συναίσθημα.

Θα ταξιδέψω τώρα μ’ άλλη ιδιότητα. Ξαναγεννήθηκα. Και τι έχανα τόσα χρόνια θα το δω. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ.

Πολύ ανάμεικτα συναισθήματα αυτή τη φορά.

Θέλω κι εγώ να σας ευχαριστήσω γι αυτό το εσωτερικό ταξίδι, επίπονο και κουραστικό ίσως, όμως η αίσθηση να εκφράζομαι με αποζημιώνει και να προσπαθώ κάθε φορά να κάνω ένα βήμα προς τον αληθινό εαυτό μου.

Συγκλονιστική όπως πάντα, ιερή εμπειρία θεραπείας. Ευχαριστώ.

Ένοιωσα ανάμεικτα συναισθήματα και κινήσεις στο σώμα μου. Τελικά, όποιο θέμα και αν αναλύσουμε, με τη φροντίδα και την αγάπη προς τον εαυτό μας λύνεται. Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο απλά, αν τα βλέπεις απλά. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά.

Ήταν μια πολύ δυνατή, ζεστή έμπειρα. Αισθάνθηκα τη δύναμη της αλληλοβοήθειας από τους συμμετέχοντες και εσάς τους συντονιστές. Ευχαριστώ πολύ.

Ήταν συγκλονιστική και σχεδόν από την αρχή ένοιωσα και ακόμη νοιώθω πολύ πιο ήρεμη.

Βίωσα σήμερα ακόμη μια δυνατή και λυτρωτική εμπειρία μαζί σας. Ευχαριστώ πολύ.

Απελευθερωτικό το σεμινάριο. Φεύγω ανάλαφρη και με περισσότερο χώρο.

Συγχωρέστε με που δε μπορώ και ίσως … δε θέλω (!) να αποτυπώσω το μεγαλείο και τη συντριβή που αναδύθηκε από μέσα μου καθόλη τη διάρκεια της συνάντησής μας. Νομίζω πως αυτό σας αρκεί. Ανακινήθηκαν πολλά. Τρομακτικά και υπέροχα. Άγχος και ελπίδα για το τι θα κρατήσω και τι θα πετάξω μετά από δω. Να είσαστε καλά.

Έκανα πολλές σκέψεις και ανακινήθηκαν πολλά δικά μου συναισθήματα, κυρίως με αφορμή τις αναπαραστάσεις και την ομαδική άσκηση της Κυριακής. Βρήκα πολύ εκτενείς και θεωρητικές/περιγραφικές τις συζητήσεις. Με κούρασαν και με τραβούσαν μακριά από τα συναισθήματά μου.

Σας ευχαριστώ πολύ. Ήταν μια μοναδική εμπειρία που κάποιες στιγμές με συγκλόνισε και μου έδωσε μια αίσθηση ότι θα καταφέρω να έχω περισσότερη αρμονία με τον εαυτό μου. Μου έδωσε επίσης γνώση πολύτιμη, ανθρωπιά και χαρά. Να είστε καλά.

Ένα ταξίδι στο παρελθόν και στο μέλλον της ψυχής μας.

Πρώτη μου φορά, ουσιαστική και ωφέλιμη εμπειρία, όχι τόσο τα λόγια και οι διάλογοι, όσο οι συστημικές αναπαραστάσεις. Ενεργή και αληθινή συμμετοχή από όλους τους συμμετέχοντες. Πήρα και έδωσα αλήθεια, συναίσθημα, βοήθεια, επαφή. Ευχαριστώ. Και η δική μου αναπαράσταση super.

Είναι σα μια πόρτα που άνοιξε μπροστά μου, μια άλλη παράλληλη πραγματικότητα. Θέλει χρόνο για να κατασταλάξει μέσα μου και να μπορέσω να σχηματίσω μια ολοκληρωμένη άποψη. Σας ευχαριστώ για την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία.

Μια συγκλονιστική εμπειρία που μου πρόσφερε τροφή για πολύ προσωπική εργασία. Σας ευχαριστώ πολύ.

Περίμενα περισσότερο υλικό στη θεωρία. Με την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας αισθάνθηκα ότι δεν έπρεπε να παρακολουθήσω τη δεύτερη. Συνολικά μου άρεσε. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι χρειαζόμουν πιο συγκεκριμένα πράγματα στη θεωρία. Το θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Απελευθερωτικό. Χρήσιμο όπως πάντα, με την ένδυση της αγάπης και της γνώσης σας. Ευχαριστώ.

Έμαθα, προχώρησα, εξελίχθηκα. Πάντα βιώνω την αγάπη σας και τη θεραπευτική σας φροντίδα. Οι εκπροσωπήσεις με βοήθησαν όλες σημαντικά. Σας ευχαριστώ και σας τιμώ ιδιαίτερα που έχετε έρθει στο δρόμο της αυτογνωσίας και του φωτός μέσα μου. Πάντα με εκτίμηση.

Είστε υπέροχοι.

Ήταν ένα πολύ δυνατό διήμερο. Για μένα ήταν το πιο έντονο απ’ όσα έχω συμμετάσχει. Ευχαριστώ.

Με κινητοποίησε συναισθηματικά. Μου άνοιξε νέα θέματα ή που είχα ίσως ξεχάσει. Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ που είστε εδώ για μια ακόμη φορά. Με πολλή αγάπη.

Ήταν όλο όμορφο για μένα. Μου αρέσει να προχωρώ και να ταξιδεύω μαζί σας στο ταξίδι αυτό της ζωής. Κι εγώ σας ευχαριστώ.

Ήταν το πιο ωραίο σαββατοκύριακο που πέρασα εδώ και πολύ καιρό. Ευχαριστώ.

Ήταν ένα απίθανο σεμινάριο. Έφερε στο φως καινούργια κομμάτια συνειδητότητας και μου έδωσε νέα εφόδια που θα με συντροφέψουν και θα με βοηθήσουν στο ταξίδι της ψυχής μου. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ. Με αγάπη.

Ταξίδι στα βάθη της ψυχής, ταξίδι στο χρόνο, ταξίδι στο σύμπαν, ταξίδι στο απέραντο.

Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ, ήταν ένας υπέροχος δρόμος αυτό το διήμερο.

Μου άρεσε ο τρόπος, οι λεπτομέρειες, το ήθος, η λεπτότητα, η ευαισθησία, η ματιά, η γνώση, η προσπάθεια και η ενέργεια της Γεωργίας και του Παύλου που μας συντρόφευσαν στο «χειρουργείο» της ψυχής μας και στους κόσμους που όλοι έχουμε όραμα. Σας ευχαριστώ θερμά πολύ από καρδιάς.

Έκπληξη και δώρο όταν ένα (αναμενόμενο) ρουτινιάρικο σαββατοκύριακο μετατρέπεται σε μαγικό. Δώρο που το χρωστούσα στο εαυτό μου και η τύχη συνωμότησε μαζί με όλη την ομάδα και τους συντονιστές για να πραγματοποιηθεί και να καταλήξει από την απώλεια στη αγάπη. Καλή δύναμη σε όλους.

Η σημερινή και χθεσινή εμπειρία ήταν πιο δυνατή για μένα από τις προηγούμενες. Το συναίσθημα και η ενέργεια εντός του κύκλου ήταν σαν ένα ενεργειακό κύμα που ξεπλένει πόνους και συναισθήματα. Δεν έβαλα θέμα, αλλά η συμμετοχή μου ως εκπρόσωπος μού χάρισε πλούσιο υλικό καθώς αναπαριστούσε τον εαυτό μου σε δικά μου θέματα για ανθρώπους που φαίνεται ότι έχουν ταλαιπωρηθεί από αντίστοιχα προβλήματα. Με έκανε να νοιώσω ότι δεν είμαι ο μόνος που πάσχει από αυτά και το κουράγιο να τα αντιμετωπίσω μέσα μου ακόμη πιο δυναμικά. Ευχαριστώ.

Το σημαντικότερο που αποκόμισα από αυτή την εμπειρία είναι η αίσθηση ότι οι σχέσεις συνεχίζονται και ότι τελικά ο θάνατος είναι το τέλος της ζωής και όχι της σχέσης. Είναι πολύ χρήσιμο αυτό, καθώς και όλα τα υπόλοιπα που βίωσα για τη ζωή μου και την εξέλιξη της και σας ευχαριστώ βαθιά.

Πολύ όμορφη εμπειρία, ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων, αύξηση φαντασίας, συνειδητοποίηση της «αλήθειας» ποικιλοτρόπως, αύξηση γαλήνης εσωτερικής, αύξηση επιθυμίας για περεταίρω ενδοσκόπηση.

Φεύγω από αυτό το διήμερο έτοιμη να χάσω τα στεγανά μου, τα σύνορά μου, το μικρόκοσμό μου, τα στερεότυπα μου. Κυρίως συνειδητοποιώ πόσο χρειάζεται να χάσω το φόβο μου, να χάσω την προσκόλλησή μου στο οικείο και ασφαλές, ξέροντας ότι τα προηγούμενα αν και όποτε θελήσω τα δημιουργώ τα έχω/ανασύρω, είναι καιρός για τα υπόλοιπα χρώματα του ουράνιου τόξου και είναι ΟΚ όσα πολλά ή λίγα είναι αυτά.

Συγκίνηση, αγάπη, μνήμη. Ένοιωσα να τα λύνω όλα και να αγαπάω ακόμη περισσότερο τη ζωή. Ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστώ για τη διαδικασία και τη συμμετοχή και για τη δροσερή πνοή της φρεσκάδας, της αθωότητας και της χαράς της ζωής που φύσηξε σε όλο το χώρο.

Ζωή. Ένας ατελείωτος κύκλος, όλα είναι μέσα. Κι αν αποκοπήκαμε από τη ροή, επανερχόμαστε σιγά σιγά όλοι. Σας ευχαριστώ που συμβάλατε σε αυτό. Σας αγαπώ.

Δεν ήξερα τι είναι συστημική αναπαράσταση. Σήμερα το γνώρισα, τουλάχιστον πήρα μια ιδέα, πρωτόγνωρο, ευχάριστο και δυσάρεστο κάποιες στιγμές, βγάζει συναισθήματα που ίσως θέλεις να τα έχεις κρυμμένα κάτω από το χαλί. Μου άρεσε ειλικρινά.

Ήταν η πρώτη μου φορά. Μια εξαιρετική εμπειρία. Συναρπαστικό το ταξίδι. Νοιώθω ότι έκανα το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου. Ευχαριστώ πολύ.

Πληρότητα. Άλλη μια μοναδική εμπειρία. Φώτιση. Άνοιγμα μυαλού και σκέψης. Δύναμη να γίνομαι όλο και πιο φίλη με τον εαυτό μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Ήταν καινούργιο. Το βρήκα ενδιαφέρον, μερικές φορές και συγκινητικό. Θα πρέπει όλοι να γίνουν εκπρόσωποι, είναι λίγο βαρετό να παρακολουθείς πολλές αναπαραστάσεις χωρίς να συμμετέχεις.

Κάθε φορά κάτι καινούργιο. Εκεί που νόμιζες ότι το έχεις ξεκαθαρίσει βγαίνει κάτι άλλο και δείχνει τα πράγματα που σου συμβαίνουν πιο ξεκάθαρα, που εξηγεί γιατί. Αυτό συνέβη σήμερα.

Σας ευχαριστώ για εμένα προσωπικά. Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Άκουγα χρόνια για τη συστημική, αλλά τώρα είχα την ευκαιρία να τη βιώσω. Ελπίζω να σας ξαναδώ.

Εντόπισα κάποια πράγματα. Ελπίζω να τα φέρω στο φως και να πάψουν να με επηρεάζουν.

Ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία. Η σημερινή αποκάλυψη ήταν για μένα έκπληξη και μου άρεσε αυτό. Έφυγε ένα βάρος από μέσα μου, γιατί φωτίστηκε αυτή η πτυχή η σκοτεινή και ανεξήγητη.

Ήταν υπέροχα.

Λυτρωτική και απελευθερωτική εμπειρία. Η σκιά δεν είναι απειλητική. Πλούτος τεχνικών, αποτελεσματικών και φρέσκων. Συμφιλιωτική δουλειά σε πολλά επίπεδα. Ξεχωριστή εμπειρία.

Νοιώθω σα να άνοιξαν τα μάτια μου σαν μετά από υψηλό πυρετό.

Κάθε φορά είναι μοναδική. Κάθε φορά ανακαλύπτω καινούργια πράγματα για το εαυτό μου. Σας ευχαριστώ που ανοίξατε αυτό το δρόμο γι αυτό το πραγματικά μοναδικό ταξίδι.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αποκάλυψη ενδοσκόπηση.

Μοναδική εμπειρία.

Μετά από πόνο, λύτρωση.

Αυτή τη φορά η εμπειρία μου είναι γλυκιά, σα ρυάκι που άρχισε να κυλά. Ευχαριστώ.

Πήρα κατανόηση, αποφασιστικότητα. Νέα χρώματα στο καλειδοσκόπιό μου. Περισσότερο ουρανό να πετάξω και αισθανθώ.

Ήταν ένα σαββατοκύριακο που μου έδωσε πολλές εμπειρίες. Εμπειρίες εύκολες και δύσκολες, σίγουρα όμως όλες ήταν αντικείμενο επεξεργασίας για την προσωπική μου εξέλιξη. Όλο αυτό που έγινε ήταν με πολύ αγάπη και σεβασμό για κάθε άτομο χωριστά. Σας ευχαριστώ πολύ.

Αυτό που εισέπραξα από το διήμερο: ελπίδα κατ´ αρχάς. Και μετά στοργή, αναγνώριση, συμπαράσταση, συντροφικότητα, άνοιγμα και στήριξη. Σας ευχαριστώ όλους.

Ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που μου επέτρεψε το σύμπαν να πάρω και να δω.

Πήρα ενέργεια, εικόνες γεμάτες αλήθεια. Πληροφορίες για μένα. Διασκέδασα, ψυχαγωγήθηκα και επικοινώνησα με ανθρώπους. Πήρα μια μεγάλη πνοή μέσα από ψυχές άλλων και μια μεγάλη χαρά για τη δική μου.

Μοίρασμα, χαρά, αλήθειες, άγγιγμα ψυχής. Ένα ταξίδι ψυχής σε γνωστά και άγνωστα μονοπάτια.

Ήταν σαν ένα διάλειμμα από την ταχύτητα στη γαλήνη της αποκάλυψης, την εξερεύνηση της ψυχής. Είθε να ανθίσουμε όλοι!

Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια φορά πήρα μέρος στη συστημική αναπαράσταση. Σας ευχαριστώ.

Ωραίοι άνθρωποι.

Πήρα γνώση, έλαβα φως, έλαβα συνείδηση περαιτέρω, έλαβα βοήθεια, ξεκαθάρισμα πολλά. Πάντα σας ευχαριστώ και σας τιμώ.

Απόλαυση της κάθε στιγμής.

Ένα ναι δονούμενο.

Ζωή, ροή, ρυθμός, απόλαυση, έρωτας, ικανοποίηση, σώμα, αγάπη.

Όλα ήταν μια χαρά. Όλα πήγαν στη χαρά.

Γεμάτη απόλαυση.

Απίστευτη εμπειρία.

Ευχάριστα. Ένα έμαθα: να με αγαπώ περισσότερο χωρίς ντροπή. Να προχωράω!

Σας αγαπώ γιατί είστε ωραίοι.

Ας συμπορευόμαστε χαρούμενα και ευτυχισμένα όλοι μαζί. Σας ευχαριστούμε.

Είστε όλοι υπέροχοι άνθρωποι.

Εντυπωσιασμένη!

Ευχαριστώ για ένα ακόμη κομματάκι που κόλλησα στο παζλ της ζωής μου, αλλά και των άλλων ανθρώπων γύρω μου.

Αναγνώριση, αποδοχή, αγάπη.

Με συγκίνησε η σοφία που είχαμε σήμερα στην παρέα μας.

Πολύ γεμάτη μέρα, γλυκιά κούραση.

Είναι απίστευτο πώς βλέπουμε τον εαυτό μας άλλον από αυτό που δείχνουμε. Και επίσης πόσο αλλιώς είναι ο εαυτός μας όταν τον βλέπουμε από τη θέση των άλλων.

Πόνος, αποδοχή, χαρά, αγάπη, δύναμη.

Ένα γεμάτο σαββατοκύριακο με απαντήσεις και ελπίδα.

Χαρά, ανακούφιση. Ας παίξουμε το παιχνίδι.

Ένα μοναδικό ταξίδι στα βάθη της ψυχής.

Η πορεία μας προς το μέλλον δε χωράει τις σκιές από το παρελθόν.

Τι χαρά να ανακαλύπτεις όλες τις εκφάνσεις και τα συναισθήματα της ζωής.

Αποδοχή όλων των στοιχείων του εαυτού μου.

Κουραστική, αλλά συγκλονιστική μέρα.

Χαρά, ξαλάφρωμα, δύναμη, υγεία, καθαρότητα.

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: